Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

LM 2013_Nytt HS_400x265

Nytt hovedstyre

F2F har nytt styre etter landsmøtet 20. april. På bildet foran leder Roger Sollied Johansen, og fra venstre foran ser vi Hans Chr. Flaathen (ny), Ketil Petersen, Sølvi Leander (ny), Monica Kleffelgård (ny). Bak fra venstre Hans Tau Hatlestad, Rune H....
Mer info kommer...
grethenordhelle_cropped_120x80

Manipulasjon på YouTube

F2F Rogaland inviterte advokat og psykolog Grethe Nordhelle til Stavanger 24. februar for å snakke om fenomenet manipulasjon. Hun hevder blant annet at sakkyndige i barnefordelingssaker mangler kunnskap om dette, noe som får fatale følger for barna.
Les mer...
j0178845

Møte om konflikthåndtering

En av de sakene styret i F2F Rogaland har hatt fokus på de to siste årene er konflikthåndtering og hvordan en kan unngå at barnefordelingssaker når så langt som til en rettssal.
Les mer...
koppen med skaar i

Vi anbefaler litteratur

Det finnes både faglitteratur og skjønnlitteratur som omhandler samlivsbrudd og skillsmisse hvor barn er involvert. Med utgangspunkt i både voksnes og barns perspektiv. Vi vil etterhvert anbefale bøker som vi kommer over som vi mener kan være nyttige...
Les mer...
divorce

Fortsatt Foreldre helgekurs på Bryne

Familievernkontoret i Egersund inviterer til Fortsatt foreldre- helgekurs, som holdes fredag 8 og lørdag 9 april. Fokus for kurset er barnas situasjon og hvordan man ivaretar foreldresamarbeidet etter samlivsbrudd.
Les mer...

Fylkeslagstyre Sør

Torgeir Neset
Kontaktperson Region Sør
Tlf 94185800