Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Valg 2021

Politisk vendepunkt for delt bosted

De nye partiprogrammene for 2021-25 viser at det er klart flertall på Stortinget for delt bosted som barnelovens utgangspunkt. Høyre, Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Venstre og MDG har til sammen 100 av 169 stortingsrepresentanter. Alle disse part...
Les mer...
Årets stand med Warren og Nils

F2F på Arendalsuka igjen!

Det er gledelig å se at det er så mange som deler synet vårt - barnets interesser i fokus fra likeverdige foreldre. Stor stemning for endring av barneloven til 50/50 ordning blandt folket.
Les mer...
MDG Farid Shariati

MDG ønsker reelt likeverdig foreldreskap

MDG ønsker å endre barneloven for å likestille foreldrene etter samlivsbrudd, og for å styrke forbudet mot samværssabotasje. - Vi er positive til at normen i barneloven blir delt bosted, fordi det er et grunnleggende utgangspunkt at barnet har et ...
Les mer...
BarnelovPolitikerDebattForside

Spennende politikerdebatt om ny barnelov

Barnelovutvalgets innstilling foreslår i stor grad å videreføre hovedlinjene i dagens barnelov. Er forskere og sentrale familiepolitikere på Stortingets enige i at dette er veien å gå for en modernisert barnelov?
Les mer...
2020-2_forside

ØNSKER DELT BOSTED SOM NORM I NY BARNELOV

Leder av Arbeiderpartiets kvinnenettverk og familiepolitisk talsperson Anette Trettebergstuen ønsker delt bosted som norm i en modernisert barnelov. Les F2Fs intervju med henne, der hun blant annet har følgende synspunkter:
Les mer...