Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Vil du bidra i Nordland?

foreldre og ansvar

Fylkeslagene er din mulighet til å påvirke

F2F har fylkeslag og fylkeskontakter som jobber med alt fra veiledning til foreldre som har behov for det i egen sak, til andre i familien som ønsker å hjelpe eller som selv trenger noen å snakke med. Det arrangeres temamøter hos mange fylkeslag, mens flere har faste møteplasser til angitte tider. Fylkeslagene er av utrolig stor verdi for hovedstyret og administrasjonen og er åpne for alle som ønsker å bidra som ressurs i arbeidet for barns rett til å beholde kontakten med begge sine foreldre tross samlivsbrudd. Dette er dessverre ingen selvfølge i dag. Lokalt engasjement er viktig for å gjøre alle oppmerksomme på at vi i Norge anno 2008 har en barnelov som ikke definerer begge foreldre likeverdig. Dette medfører dessverre ofte konflikter, noe som for barna er både vondt og skadelig på kort og lang sikt. Er du interessert i å hjelpe andre har du gode muligheter for dette i de ulike fylkeslagene.

 

Er du en ildsjel som er ferdig med egen sak og klar for å hjelpe andre?


Enkelte fylker er i dag uten et formelt fylkesstyre. Det er kanskje deg vi leter etter for reetablering i ditt fylke? Får du med deg 3-4 andre til å drive F2Fs aktiviteter i ditt fylke, er dere velkommen til å ta kontakt med oss for en prat om hvordan dette gjøres og hva som forventes av en tillitsvalgt i Foreningen 2 Foreldre.

Norge er et godt land å bo i, men likevel hindrer ikke dette at mange barn mister kontakt med en av sine foreldre fordi barneloven åpner for at den av foreldrene som har hovedomsorgen (som regel mor) både fritt kan flytte, ofte for å hevne sin tidligere partner, eller kan boikotte samvær uten noen form for sanksjoner.

 

Ønsker du å bidra er du hjertelig velkommen som ressursperson hos oss!


Overnevnte er bakgrunnen for at fylkeslagenes lokale arbeid er av så stor verdi. Lokalbefolkningen vet hva som kan og bør gjøres i eget nærmiljø. Lokalt arbeid er grunnfjellet i F2F og fylkeslagene er viktige bidragsytere til en solid forening med kvalitet som mål - ta kontakt med oss for en prat om hva vi jobber med for tiden.

For deg som ønsker kontakt med personer i F2F i nærheten ber vi deg som bor i Nordland ta kontakt med oss på e-post post@f2f.no

Oppdatert: 20. mars 2011

Fylkeslagstyre Nord