Møtet passer for alle som står foran et samlivsbrudd, nettopp har opplevd at familien har blitt reorganisert, har familierelasjoner eller venner som står foran en skilsmisse eller rett og slett vil vite mer om samlivsbrudd.

Tid og sted
tirsdag 10. oktober kl.1900-2200 på Scandic Victoria Hotell, Rosenkrantzgt. 13 (nedenfor Stortinget)

Tema

Rettssaker om barn? Er fedrene viktige for barna i systemets øyne?

Foredragsholder

Leder av F2F Oslo Akershus, Erik Mørch, har lang erfaring som advokat og familiesaker i sin advokatpraksis og gjennom domstolen og vil drøfte følgende spørsmål med oss:

  • Er det tilfeldig hvem som havner i slike saker?

  • Har det noe med barndommen din å gjøre, begge foreldrenes barndom. eller er det bare ren uflaks?

  • Hva legger domstolene vekt på i slike saker?

Påmelding
Send gjerne påmelding til e-post: post@f2f.no

Medlemmer må gjerne ta med gjester til møtet, og alle som ønsker å støtte vårt viktige arbeid for barns rett til trygge familieforhold kan melde seg inn via vår innmeldingsside "bli medlem" eller hjelpe oss og hjelpe ved å sende SMS "pay F2F" til 09316.

Det blir som vanlig muligheter for spørsmål og innspill, og kjenner du noen som vil kunne ha nytte av informasjonen og ønsker å skape trygge familieforhold for barn med to hjem så inviter gjerne med gjester! Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et viktig tema og invitasjonen går også til medlemmene i fylkeslag i nærheten av Oslo som selvfølgelig også er hjertelig velkommen.