logo

• online betalingsløsning
• avtale om fornyelse av medlemskap
• mer faglig materiell
• enklere navigasjon
• bedre systematisering av innhold
• bedre søkemuligheter 

F2F er opptatt av at du enkelt skal finne den informasjonen du søker. Vi vil derfor utvikle sidene videre for at de skal bli så gode som mulig. Dine tilbakemeldinger er viktige for at vi skal bli bedre. Send oss gjerne en e-post med dine synspunkter på våre nye nettsider.


Informasjonen på medlemsnett er tilgjengelig fra første dag etter innmelding
Nå kan du besøke medlemssidene samme dag som du melder deg inn. Samtidig med innmeldingen betaler du for medlemskap for et år via vår nye betalingsløsning.
Dette gir deg umiddelbar tilgang til kunnskapsbasen, diskusjonsforum og annen informasjon. Heretter slipper du å oppleve at medlemskapet ditt har gått ut når du trenger oss mest. Gjennom din aksept vil medlemskapet automatisk fornyes gjennom trekk på din konto på angitt dato hvert år inntil du gir beskjed om at du for eksempel vil endre medlemskapstype.


Hva betyr nyoppussede nettsider for deg?
Vi har pusset opp fordi vi ønsker at nettsidene våre skal ha en bedre struktur og spisse dem mot det du har behov for å lese om. Nettsidene har fått endret navigering og design, samt online betaling og automatisk fornyelse av ditt medlemskap.


Hva er nytt?
Etter å ha valgt Medlemsnett på nettsiden kommer du til ny innloggingsside. Når du er kommet inn her vil du komme til det nye oversiktsbildet Medlemmer og Fornyelse av medlemskap, og online betaling gir deg umiddelbar tilgang til medlemssidene.

VIKTIG Logg inn ved bruk av din e-postadresse og passord. Du trenger ikke å foreta deg noe for å få tilgang til vår nye nettløsning, du får den automatisk.
Vi håper du blir fornøyd med oppussingen og ber deg ta kontakt med oss på
telefon 880 08 845 eller send e-post hvis spørsmål eller behov for hjelp!