Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tilbud for F2F-medlemmer på barneteater 0-8 år

Ballonger

Kanonhallen ønsker å gi et tilbud til alle F2F-medlemmer : alle medlemmer som kommer på forestillingene betaler kun for seg selv, samt ett barn. Søsken, naboungen, fettere og kusiner som tas med går gratis! 

 

 

 

Årets siste tilbud på KANONBARN 

Sesongen avslutter med en fantastisk forestilling der skuespiller Rune Reksten har laget engasjerende og inkluderende teater for det yngste publikummet. Møt en forelsket tinnsoldat, en følsom prinsesse, piken med svovelstikkene og selveste keiseren i "En eventyrstund med H. C. Andersen".

Rune forteller, samtaler og setter i gang allsang. Ved hjelp av enkle virkemidler som en parykk, en hatt, en kongekrone, fyrstikker og ulike småfigurer viser han oss de ulike H. C. Andersen figurene. Vips stiller han seg på ett ben og er forelsket tinnsoldat, snart er han følsom prinsesse med langt lyst hår, for så å vri litt på mimikken og bli den stakkars lille piken med svovelstikkene, og til slutt inntar han keiserposisjon. Mer røper vi ikke!

Dørene åpner 13.00. Forestillingene starter 14.00. Pris: 50 kr for store og for små. Billetter kjøpes i døren. Det er salg av kaffe, barnedrikke og vafler inne. I parken utenfor innbyr byens flotteste lekestativ til aktivitet.

KANONBARN starter opp igjen søndag 8. februar, så på nyåret blir det mer teater på den yngre garde.

De med færrest år på baken er kanskje den mest åpne og nysgjerrige publikumsgruppen. De skal også bli fremtidens publikummere, kunstnere og kritikere. Se høstens program her og her

Kontakt: Nina M. B. M. Hodneland, produsent KANONHALLEN Tlf: +47 934 41 471 www.kanonhallen.no
 

Oppdatert: 09. november 2008