"Foreldretvister, hvor er de på vei i og utenfor domstolene? Kan vi velge dem bort?"

Foredragsholder er advokat Erik Mørch

 

Ønsker du et positivt liv, med harmoniske barn, er dette foredraget for deg!


Dette foredraget er et søkelys på de mange foreldre som bevisst eller ubevisst ødelegger barna sine, mens de selv mener de er guds gave til dem. Dette foredraget er en støtte til de mange barn og foreldre som rammes av disse!

 

Selv trodde jeg lenge at menneskene skulle bli snillere og snillere mot hverandre og at domstolene skulle slutte å legge seg flate for de mange dysfunksjonelle foreldrene. Har det skjedd?

 

Er foreldretvister om barn jus, psykologi eller begge deler?

 

Er dagens lover og regler om foreldretvister til barnas beste eller er de kun et nyttig redskap for de slemmes rett?


Er de som jobber med foreldretvister objektive maskiner, eller er det et system hvor de later som de er objektive, mens de lyver deg rett opp i ansiktet, mens de utøver sine subjektive hekter og tjener penger på det?


Får vi som fortjent her i livet, eller er skjebnen vår avhengig av hvem vi får barn med, et valg som ble bestemt av våre foreldre og de før dem?

 

Er alle uskyldige ofre som mange later som de der eller er dette bare en av de 5 hersketeknikker?

 

Er du enten født slem eller snill?

 

Er foreldretvister et perfekt sted for de ondskapsfulle, eller er alle like gode/dårlige når foreldrene ikke greier å samarbeide til beste for barna deres?


Er foreldretvistene i det virkelige liv på rett vei, har de siste årene vært grensesettende for de usnille eller er det som det alltid har vært, feige dommere, partiske sakkyndige og skruppelløse foreldre som har barna mest?

 

Har fellene du kan gå i forandret seg de siste årene eller er alt som før?


Utenfor rettsapparatet? Hvilke strømninger er det egentlig i samfunnet? Er de bra for deg? Ønsker du å ta del i disse? Hvis ja, hvordan skal du få til det mange ikke får til?


I rettsapparatet? Hvilke strømninger er i det i domstolene våre? Er de bra for deg? Ønsker du å ta del i disse? At mange ikke får det til, trenger du å være en av dem?


Henger domstolene og det maktsyke offentlige med i bølgen av delt omsorg i samfunnet blant de oppgående foreldrene, som naturlig velger denne ordningen til beste for barna deres?

Kjærlighet er å samarbeide og også være god mot andre enn deg selv eller?

 

Send gjerne din påmelding til oslo-akershus@f2f.no

Det er fri inngang og møtet er åpent for alle. Medlemmer må gjerne ta med gjester til møtet hvor det gis muligheter for spørsmål og innspill.

Kanskje kjenner du noen som ønsker å skape trygge familieforhold for barn med to hjem og vil kunne ha nytte av informasjonen.