F2F har stor aktivitet under årets Arendalsuka med stand hele uka og både seminar og debattmøte tirsdag 13. på ettermiddagen.

Seminaret har tittelen «Godt samarbeid på barnas premisser» med advokat Renathe Danielsen og psykolog Daniel Jonson hvor ulike tema vil bli tatt opp. Gulerota for mange vil også være at seminaret legger opp til å involvere seminardeltakerne. Det vil avsettes god tid til spørsmål og meninger fra de fremmøtte og psykolog Jonsson og advokat Danielsen vil svare på direkten underveis i seminaret (gjøres anonymt via mobiltelefon). Her har du virkelig mulighet til å få fagfolks vurdering og kommentarer på det du lurer på!

Debattmøte i etterkant vil ta for seg det vi brenner for og har tittelen «1 eller 2 foreldre? Har vi behov for en ny barnelov, hva må endres?». Panelet vil bestå av toppolitikere, advokater i tillegg til F2F. Temaene er mange, men F2F stiller seg spørsmålet «er vi på villspor», hvor hovedmålet vårt er likeverdig hverdagsomsorg for barna med 2 omsorgskompetente foreldre.

Debatten ledes av John Morten Melhus. Fra F2F stiller leder Rune Harald Rækken.

Om du tid og anledning vil vi sette stor pris på om du stikker innom standen i løpet av uka og seminar/debatt i Frelsesarmeens lokaler. Seminaret er fra 1530 til 1800 mens debatten er fra 1830 til 2000. Det vil være enkel servering før debattmøtet.

Linker:

Arendalsuka

  • F2Fs stand klikk her.
  • Seminar - Godt samarbeid på barnas premisser (Link) - Frelsesarmeen klokka 1530-1800
  • Debattmøte: 1 eller 2 foreldre? Har vi behov for en ny barnelov, hva må endres? (Link) - Frelsesarmeen kloka 1830-2000