Det vil være veldig hyggelig om andre medlemmer har lyst til å delta sammen med far og datter. Far, Kårleiv Vågslid, har to døtre (8 og 15 år) som han deler ulike koselige aktiviteter sammen med i oddetallshelger, men det er litt få lekekamerater for 8-ringen når hun er hos far.

Kanskje flere ville ha glede av å være med, tenkte han før forslaget ble diskutert med oss.

Tenåringen er ofte opptatt med egne aktiviteter, mens åtteåringen for eksempel liker å besøke Barnas cinematek, eller de arrangerer noe i en park et par timer. De kan dra et sted hvor ungene kan sykle, klatre, gå på skøyter eller de går på museer. Er det dårlig vær finner de på andre ting innendørs. Forslag og ideer til aktiviteter kan gjerne sendes Kårleiv i dag.

 

Er det interesse for sosiale aktiviteter som dette blant medlemmene så tenker prosjektansvarlig Kårleiv at flere grupper kan bli aktuelt etter hvert. Dette for å ivareta barnas ulike alderstrinn, samt at det kan variere om barna har samvær i oddetalls-/partallshelger.

 

Fordi barn kan være i forskjellig alder vil det naturlig være ulike interesser og behov og derfor nødvendig at flere bytter på gruppeansvaret. Derfor er det en forutsetning at det melder seg mange nok til at gruppene blir selvgående, selv når kanskje ikke alle møter hver gang.

 

Ta kontakt med Kårleiv direkte: e-post: vagslid@gmail.com eller mobil 402 04 592 (sms)

 

 

F2F Oslo Akershus ønsker lykke til !