Lyst til å finne på noe med barna?

Mange foreldre jakter på fornuftige fritidsaktiviteter når de skal være sammen med barna i helger og ferier

En tredel av alle voksne i Norge bor alene. I dag, 9. oktober, er kåret til ”singeldagen” og mange foreldre sliter med å finne på hvordan de best kan bruke tiden sammen med barna etter samlivsbrudd.

Ottar Eide er daglig Leder i Skien Fritidspark og han brenner for å få foreldre ut på aktivitetsbanen sammen med barna og har mange gode tips om aktiviteter.
Skien Fritidspark tilbyr et stort mangfold av aktiviteter som passer for foreldre når de skal ha barna til samvær, med en lav terskel for deltakelse og flere muligheter for en familieopplevelse.

Kontakt: Daglig leder Ottar Eide, Skien Fritidspark på telefon: 35 54 10 06 / mobil: 98 22 00 06 eller send en e-post: til: ottar.eide@skienfritidspark.no

Du kan også kontakte F2F-leder, Roger Sollied Johansen, på telefon 99 73 89 99

Kos dere!

 04a1-07

- Dette håper vi skal stimulere foreldre til å engasjere barna i nye aktiviteter, prøve noe nytt sammen og skape nye familietradisjoner. Å gjøre fysiske aktiviteter sammen gir lett entré til samtaler og skaper en felles plattform mellom foreldre og barn. Det er ikke så viktig hva man faktisk gjør, poenget er å komme seg ut med barna og gjøre noe sammen. Det kan være alt fra å gå en tur til å bade eller å teste grensene ved å klatre, sier Ottar Eide hos Skien Fritidspark.

 

I anledning av singeldagen skal Skien Fritidspark tilby en gratis inngangsbillett for alle single voksne som tar barna med til parken, enten for å bade eller for å klatre. Tilbudet gjelder en uke, fra 9. -16. oktober 2008.

Skien Fritidspark ligger kun 2 timers kjøring fra Oslo og har overnattingsmuligheter, badeland og har Norges største klatrepark (Himalaya Klatrepark). Hele anlegget sto nyåpnet i sommer.