Velkommen til temamøte i F2F Oslo Akershus

Veiledning - reorganisering av familier berører flere enn barn og foreldre

Veiledning for alle med spørsmål som oppstår etter reorganisering av familien

Velkommen til Scandic Victoria Hotell, Rosenkrantzgt. 13 (nedenfor Stortinget) 7. november kl. 19:00

Du er velkommen til å invitere med alle familiens relasjoner (foreldre, tanter/onkler, besteforeldre m.fl.) fordi vi vet at samlivsbrudd ofte er et problem som berører hele storfamilien. Det vil veiledes i relevante saker ledet av advokat Erik Mørch.

 

Konsekvenser etter samlivsbrudd og reorganisering av familier berører flere enn barn og foreldre. Det angår også tanter og onkler, besteforeldre og andre nære relasjoner, og ofte kan det oppstå vanskelige situasjoner. Dette for eksempel i forbindelse med flytting, grunnet konflikter eller direkte boikott av kontakten med barna.

Medlemmer er velkomne til å invitere med seg familie og/eller venner som spesielle gjester til møtet.

 

Påmelding Send gjerne din påmelding til post@f2f.no eller ring 480 54 089 hvis du lurer på noe.

Pris: Fri inngang. Møtet er åpent for alle.

Medlemmer må gjerne ta med gjester til møtet, og alle som ønsker å støtte vårt viktige arbeid for barns rett til trygge familieforhold kan melde seg inn via vår innmeldingsside "bli medlem" eller hjelpe oss og hjelpe ved å sende SMS "pay F2F" til 09316.

 

Det blir som vanlig muligheter for spørsmål og innspill, og kjenner du noen som vil kunne ha nytte av informasjonen og ønsker å skape trygge familieforhold for barn med to hjem så inviter gjerne med gjester!