"Frøya 13" Aftenpostens Si ;D 5. desember 2008

Foreldre kan også ha det vondt

Til Bella (02.12). Du skriver at du før syntes synd på skilsmissebarn. Foreldrene mine har vært skilt i noen år nå, og det går helt bra. Du trenger ikke å synes synd på meg!

Det er klart at det ikke er like enkelt for alle, men det gjelder faktisk også de som har gifte foreldre. Foreldrene mine skilte seg fordi de ikke ville bo sammen lenger. De bor likevel i gangavstand, og de snakker sammen - de kan til og med spise middag sammen - selv om pappa har fått ny samboer. De ble ikke skilt fordi de tenkte på seg selv, men fordi de tenkte på familien.

Det kan være vanskelig å ha foreldre som ikke bor sammen, men det kan være enda vanskeligere å ha foreldre som bor sammen og ikke er glad i hverandre. Ingen kan gå og holde alle følelser inne i seg for alltid, eller være glade og smilende hele tiden., Ikke engang foreldre, selv om vi like å tro det. Det er ikke et idyllisk familieliv så lenge noen ikke har det bra, og foreldre kan også ha det vondt.

Det er vanskelig for alle i en familie at noen blir skilt, men et er en nøye gjennomtenkt handling, og som oftest til hele familiens beste.

Det er godt vi har barn som kan gi oss noen sannhetens ord! (Red.merk)