Vi fikk dessverre ikke inn forslag på hvorfor Foreningen 2 Foreldre er viktig for deg og din familie. Vi valgte derfor å trekke ut en mottaker av "billett" til et av våre trofaste medlemmer.

Sittende Hovedstyre mener at F2F er vel så viktig i dag som da vår organisasjon ble stiftet i 1985. Våre bidrag for å ivareta interessene til barn med to hjem har bidratt til at stadig flere finner gode omsorgsløsninger om felles barn når kjærligheten mellom foreldrene tar slutt.

I vårt siste høringssvar (”Særdomstoler på nye områder?”), som ble levert den 1.12.17, avslutter vi med "Vi mener at innsatsen bør settes inn på å forhindre at foreldretvister havner i retten framfor å stadig ”flikke på” prosessen når disse sakene først har havnet i rettsapparatet."

F2Fs hovedfokus er å bidra til gode holdninger og samarbeid. I tillegg arbeider vi aktivt for å påvirke lov- og forvaltningsarbeid i en retning som bidrar til samarbeide. Til dette trenger F2Fs tillitsvalgte innspill og hjelp til å markere barnas interesser, og profilere Foreningen 2 Foreldres arbeid.

Vi trenger også flere medlemmer, støttespillere og ambassadører. Du skal derfor ikke se bort fra at vi kommer til å be om hjelp til dette ved en senere anledning.

Med ønsker om en god og fredfull jul til alle våre medlemmer, støttespillere og ambassadører!

for Foreningen 2 Foreldre Hovedstyre
John Michal Sørensen
konstituert leder

--------

F2F har fått 2 «filmkoder» som vi velger å gi til våre medlemmer. Kodene er til filmen «Natta pappa henta oss» - en sterk dokumentar om valg av rus fremfor barna.

Slik deltar du
For deg som ikke er medlem av F2F
:
Meld deg inn i Foreningen 2 Foreldre, du velger selv om du vil tegne støttemedlemskap eller fullverdig medlemskap. Følg lenken og meld deg inn! Husk å skrive filmkonkuranse i feltet "vervet av".

For deg som er medlem av F2F:
Du kan vinne en kode ved å sende oss en kort tekst om hvorfor F2F er viktig for deg, din familie og slekt, dine barn eller for samfunnet generelt. Send oss din mening på e-post til post@f2f.no. Vinnerteksten vil bli presentert i vårt medlemsblad som kommer ved påsketider.

Kampanjen avsluttes 3. søndag i advent.

 

 

 

Vi trekker 2 vinnere i uke 51, 1 fra hver «klasse». Kodene fungerer frem til 1. januar og i 24 timer etter at koden blir aktivert av vinner.

Vinnerne blir tilskrevet på e-post og annonsert på vår åpne side på Facebook  www.facebook.com/foreningen2foreldre

 

Rus ble prioritert foran omsorg, og festene kunne vare i flere dager i strekk. I denne hjerteskjærende dokumentaren møter vi to små brødre som samler flasker, da de ser moren sin full i parken. Guttene går bort til henne, og hun later som om hun ikke kjenner dem. Det er sterke minner om en mors svik. I "Natta pappa henta oss" formidles gode tanker rundt det som skjedde, og hvordan den totale ansvarsfraskrivelsen fra en omsorgsperson påvirker barn. Steffan Strandberg tilbrakte store deler av sitt voksne liv med å hate sin mor. Det er kanskje helt naturlig, men det er også vondt...

 

Se flere teasere og trailer på Youtube her:
https://www.youtube.com Natta+pappa+henta+oss

eller følg dem på facebook:
https://www.facebook.com/nettkino/videos/1526095857444856/

 

Om du ikke er så heldig at du vinner kan du se filmen på nettkino her:
https://nettkino.no/10133/products/v146227/

 

*)    Melder du deg inn som ny medlem nå gjelder ditt medlemskap fra innmelding og i hele 2018. Les mer på våre medlemssider bli medlem
      Er du medlem allerede og sender oss en kort tekst forbeholder vi oss retten til å kunne benytte alle innsendte tekster (både vinner forslag og andre)