bruddet nærmer seg_400x267

Temamøte hos F2F OA 6. september kl. 19:00

Advokat Marie Sølverud foredrar over temaet «Det synes som en økende trend at stadig flere rettsaker om barn ofte blir til barnevernssaker, hva kan det skyldes? » Mer info kommer...

2016-06-17 Les mer...
MorFarBarn_300x240

Åpent for alle som ønsker å vite mer om F2F og for medlemmer

Aktiviteter i juni måned - FMK og Sommerfest!

Mandag den 06.06.16 finner du F2F Hordaland i 2 etg. på "Kontoret" pub fra kl 18.30. Har du spørsmål relatert til F2Fs arbeide eller bare ønsker å treffe andre som er opptatt av emner relatert til barn og famile er dette et relevant tilbud for deg. Samlingen er gratis og åpen for alle. 

Lørdag den 25.06.16 arrangerer lokallaget i Hordaland vår årlige sommerfest for F2Fs medlemmer, barn og venner

2016-06-01 Les mer...
Hjelpende hånd_300x217

Er selvinnsikt nødvendig.....

Velkomment til F2F OA Temamøte 7. juni kl. 19:00

Sett av tid for et spennende tema; «Er selvinnsikt nødvendig for å sikre et for barna og deg selv levelig utfall i saker om dem?» v/advokat Erik Mørch
Skjønner alle at du har selvinnsikt, fordi du selv mener du har det? - Gjelder dette også den andre forelderen, sakkyndige og dommeren? -  Trenger advokaten din selvinnsikt for at du skal lykkes? - Trenger advokaten din å være interessert i saken din og like deg? - Er det nok at du møter advokaten din en eller to ganger før en rettssak, fordi denne har så mye å gjøre med andre saker? - Er det lett å lure den andre forelderen, sakkyndige og dommeren? - Er de dumme og kunnskapsløse idioter hele gjengen? - Har det noen betydning hvordan du ser ut, hva du sier og hvordan du sier det? - Er det viktig at du er fortløpende mental stabil i saker om barn, eller spiller dette ingen rolle for hvordan slike saker ender?

2016-06-01 Les mer...
logo

Temamøter F2F Oslo Akershus høsten 2016

Datoene for høstens temamøter er: 6. september - 11. oktober - 1. november - 6. desember

Noter i dag, her blir det mange interessante temaer så følg med, informasjon kunngjøres fortløpende når foredragsholderne er bekreftet, se nedenfor.

2016-04-25 Les mer...
frode_thuen

Se utdelingen av F2F Hederspris 2016

Barne- og likestillingsminister Solveig Horne overrekker Foreningen 2 Foreldres hederspris 2016 til professor dr. psychol Frode Thuen for hans fremragende arbeid innen familieområdet og hans fokus på viktigheten av å ivareta familiemessige bånd.
Foreningen 2 Foreldre gir hedersprisen i 2016 til Thuen for hans store engasjement for å belyse at trygge og gode rammer for barna er viktig for at barna skal kunne vokse opp til å bli trygge mennesker som skal kunne få et godt voksenliv.

Les mer...
Barn og konflik_BT foto

Kveldens møte er endret og flyttet pga sykdom og streik

YTTERLIGERE endring av F2F-møtet i dag 3. mai

I tillegg til at kveldens temamøte er flyttet pga hotellstreiken så blir det endringer i programmet. Dessverre har en av foredragsholderne blitt syk og måtte avlyse på kort varsel. Dere er likevel hjertelig velkommen til en dialog med oss på Scandic Oslo City hvor flere av styrets medlemmer vil være tilstede. Vi beklager sen melding om endringen men sykdom kommer ofte plutselig dessverre. Beklager kort varsel, og temaet vil bli satt opp ved en senere anledning.

2016-04-09 Les mer...