Det finnes foreldre og barn som ikke får være sammen etter et samlivsbrudd. Vi har snakket med noen av disse. Nå skal de få lov til å komme til orde i teaterforestillingen «Til barnets beste», som skal på turné med Riksteatret.

Gørild Mauseth er en av landets mest uredde og fargerike skuespillere, og sist hun gjestet Riksteatret var i tittelrollen i Anna Karenina – kjærlighetshistorien som også handler om moren som blir nektet samvær med barnet sitt. Når Gørild er tilbake, er det i en forestilling som hun håper vil engasjere og utfordre. – Jeg håper at denne forestillingen kan være med å skape debatt, stille spørsmål og bidra til å være med at vi kanskje kan få det bedre i framtiden, sier skuespiller Gørild Mauseth, som har vært med på å utvikle forestillingen i samarbeid med regissør Aslak Moe.

Etter forestillingen inviterer Riksteatret publikum til «ettersnakk», ledet av det lokale Familievernkontoret. Velkommen skal du være!

På turné med Riksteatret fra 29. oktober

Se når forestillingen kommer til ditt kulturhus, og velg «studentpris» (halv pris) når du kjøper billetter.

KJØP BILLETT TIL: Til barnets beste

https://www.riksteatret.no/repertoar/til-barnets-beste/#tickets

Urpremieren på «Til barnets beste» er utsatt og flyttet til turnéstart i Melhus 29.oktober. Det betyr at prøveforestillingene og forestillingene i Oslo denne uken er avlyst. Årsaken til utsettelsen av premieren er at forestillingen ikke er ferdig.

 

De fleste samlivsbrudd skjer uten store konflikter. Foreldrene finner gode løsninger til beste for barna. Men noen ganger går det galt. Hva er da til barnets beste?

«Til barnets beste» i en brennaktuell forestilling basert på sanne historier fra dagens Norge. Om mammaer og pappaer som ikke får være sammen med barna sine så mye som de ønsker etter et samlivsbrudd. I teaterforestillingen skal både barna og de voksne få komme til orde.

Gørild Mauseth er en av landets mest uredde og fargerike skuespillere, og sist hun gjestet Riksteatret var i tittelrollen i Anna Karenina – kjærlighetshistorien som også handler om moren som blir nektet samvær med barnet sitt. Når Gørild er tilbake, er det i en forestilling som hun håper vil engasjere og utfordre. –Jeg håper at denne forestillingen kan være med å skape debatt, stille spørsmål og bidra til å være med at vi kanskje kan få det bedre i framtiden, sier skuespiller Gørild Mauseth, som har vært med på å utvikle forestillingen i samarbeid med regissør Aslak Moe.

Etter forestillingen inviterer vi publikum til «baksnakk», ledet av det lokale Familievernkontoret.

RIKSTEATERET_logo