Aktiviteter i juni måned - FMK og Sommerfest!

Åpent for alle som ønsker å vite mer om F2F og for medlemmer

Mandag den 06.06.16 finner du F2F Hordaland i 2 etg. på "Kontoret" pub fra kl 18.30. Har du spørsmål relatert til F2Fs arbeide eller bare ønsker å treffe andre som er opptatt av emner relatert til barn og famile er dette et relevant tilbud for deg. Samlingen er gratis og åpen for alle. 

Lørdag den 25.06.16 arrangerer lokallaget i Hordaland vår årlige sommerfest for F2Fs medlemmer, barn og venner

Mandag 06.06.16 kl 18.30 er du hjertlig velkommen til vårt faste møtepunkt Første Mandag på Kontoret om du ønsker en prat eller om du har lyst til å bli mer kjent med F2F Hordaland. Har du spørsmål relatert til F2Fs arbeide eller bare ønsker å treffe andre som er opptatt av emner relatert til barn og famile er dette et relevant tilbud for deg. Samlingen er åpen for alle, er du ikke medlem av F2F er du også hjertelig velkommen!

Vi håper å kunne starte sommerferien med en hyggelig samling med flest mulig av lokallagets medlemmer med barn og venner! Vi inviterer da til sommerfest i Skjoldabukten på Nordås lørdag den 25.06.16. kl 14.00!

F2F stiller med grill, saft og leker til barna. Ta med det du ønsker å grille og drikke (om du ikke vil ha saft). For å lette planleggingen og sikre en best mulig opplevelse for alle ønsker vi påmelding senest mandag 20.06.16. Ta gjerne med deg venner og familie som vil sette pris på en hyggelig ettermiddag.

Påmelding for deg, dine barn og venner, gjør du ved å sende melding til Warren, tlf 98679704, eller send e-post til hordaland-info@f2f.no. Vennligst gi beskjed om hvor mange du melder på.

Vi håper å kunne starte sommerferien med en hyggelig samling med flest mulig av lokallagets medlemmer med barn og venner!

Styret i lokallaget ønsker deg vel møtt og ønsker deg og dine en god sommer! Første aktivitet etter dette blir FMK den 01.08.16 på «Kontoret».