Velkommen til temamøte F2F Oslo Akershus 8.10 kl. 19:00

Det er igjen tid for temamøte hos F2F Oslo Akershus og denne gangen er det vår egen leder, advokat Erik Mørch, som holder foredrag og svarer på spørsmål om et spennende og viktig tema. Stedet er også denne gang Rica Victoria Hotel (Rosenkrantzgt. 13, nedenfor Stortinget) og temaet er: Hvorfor er det så vanskelig å endre seg?
og datoen er 8. oktober kl. 19.00.

Er du i konflikt med den andre forelderen om barna dine, enten det er i eller utenfor rettsapparatet?
Er du i konflikt med noen andre, en kjæreste, familien, en venn, på jobben, en nabo eller andre?
Er du fornøyd med livet ditt?
Er det noe som kan bli bedre?
Hva skal til for å forandre seg?
Kjenner du mange som har forandret seg til det bedre? Har du greid det selv?
Ligger nøkkelen til å finne en god løsning på uenigheten du har med den andre forelderen eller andre i din egen forandring?
Altfor mange mener at det er alle andre som må forandre seg? Er du en av disse?

Vil du ha hjelp til å komme deg ut av denne fellen, få ro rundt deg og landet den konflikten du er i, dette til beste for dere alle? I dette foredraget vil du få det nødvendige verktøyet til å kunne greie dette, men da du må virkelig ønske det selv! Tør du la være å komme til et foredrag som er til alles beste?
 
Det er en kort vei for å sette i gang en uvarig endring, det er en lang vei for å gjennomføre en varig endring. Empati er viktig for all endring?  Kjenner du noen på et dypere plan, er det vanskeligere å være respektløs mot dem? Føler du omsorg og varme for noen, eller kjenner du deres virkelige bakgrunnshistorie, er det vanskeligere å være sint eller slem mot dem?