Stand på Torgallmenningen 1. mai 2016 og litt nytt

Statusoppdatering fra lokallaget

Den siste uken har vært aktiv for engasjerte F2F-ere i Hordaland. Vi har arbeidet med organisasjon, arrangert medlemsmøte og avviklet stand.

Mandag den 25.04.16 ble det avholdt styremøte for å oppsummere hva vi har gjort og planlegge hva vi skal gjøre i tiden framover. Referat fra styremøter er tilgjengelig for medlemmer når du har logget på medlemssiden. Gjerne kom med tilbakemelding på styrets arbeid, vi setter pris på alle tilbakemeldinger vi får!

Torsdag kveld ga parterapeut Nina Sletteland oss råd på hvordan vi skal kunne skape god dialog slik at begge foreldre kan bidra til å være en ressurs og omsorgsyter for våre barn. Møtet var godt besøkt og de fremmøtte ga uttrykk for at tema var høyst ønsket. 

1. mai avviklet vi stand på Torgallmennigen for å gjøre F2F mer kjent i Bergen. Vi som deltok på standen opplevde interesse for vårt arbeid, men det var en del som ikke kjente til oss. Dette til tross for at vi har holdt på siden 1985. Jeg tror F2F fikk varmet Bergensernes hjerter til tross for at det var kaldt :-) Vi ser at vi har en jobb å gjøre til tross for at vi arbeider for å være synlig i media og i offentligheten. Har du anledning til å gjøre F2Fs budskap kjent i ditt nærmiljø vil vi raskere oppnå vårt mål om å skape trygge familieforhold for barn med to hjem. Har du behov for brosjyremateriell eller medlemsblader til distribusjon kan du kontakte oss på e-post eller ringe oss. Kontaktinfo finner du på våre sider.

Mandag 02.05.16 kl 18.30 finner du oss som vanlig på Kontoret: Info om arrangementet finner du her: Første Mandag på Kontoret

Har du spørsmål relatert til F2Fs arbeide eller bare ønsker å treffe andre som er opptatt av emner relatert til barn og famile er dette et relevant tilbud for deg. Samlingen er åpen for alle, er du ikke medlem av F2F er du også hjertelig velkommen!