{Hjem} {Om F2F} {Aktuelt} {Bli medlem} {Medlemsnett}
En god sommer ønskes dere alle
Sommerhilsen

F2F ønsker alle medlemmer og kontakter en riktig fin sommer og minner om at veiledningstelefonen (880 08 845) være tilgjengelig for alle med behov for en samtalepartner.
Vi vil også rette en stor takk til alle tillitsvalgte og ressurspersoner over hele landet, for den viktige jobben dere har gjort så langt i år. Foreningen er i likehet med annen frivillig aktivitet helt avhengig av deres innsats, som krever mye av dere alle. En riktig god sommer ønskes dere alle!

2015-06-29 Les mer...

logo Høstens temamøter
F2F Oslo Akershus ønsker god sommer

Vi ønsker alle våre trofaste medlemmer en riktig god sommer!

Temamøtene fortsetter til høsten og vi håper å se dere alle igjen på følgende møtedatoer:

8. september, 13. oktober, 10. november, 8. desember (kan bli endringer)

2015-06-17 Les mer...

påpeker nytt hovedstyre i Foreningen 2 Foreldre
Likeverdig foreldreskap øker mest

Foreningen 2 Foreldre avholdt landsmøte og markerte samtidig F2Fs 30-årsjubileum helgen 25.-26. april. - Vi ser at F2Fs tankegods er godt forankret i befolkningen, siden mer enn 25% av dem som bryter sine samliv velger likeverdige løsninger for barna sine når mor og far slutter å være kjærester, sier leder i F2F Rune Harald Rækken. - Foreldrene går foran og lovverket henger etter. Barnelovens hovedregel er fortsatt er basert på en forgangen tankegang hvor foreldrene tilordnes ulikeverdige foreldreroller etter samlivsbrudd, selv om de har vært likeverdige i samliv. Dette skaper høye konflikter og uheldig posisjonering mellom foreldrene i bruddsituasjonen, noe som er svært uheldig for fremtidig foreldresamarbeid, og det er svært uheldig for barna.

2015-04-28 Les mer...Search:
 

GUI mode