{Hjem} {Om F2F} {Aktuelt} {Bli medlem} {Medlemsnett}
Bli med på hyggelige aktiviteter for store og små i Oslo Akershus
Samværshelg, hva skal vi finne på?

Dette spørsmålet stiller mange medlemmer seg. Derfor ønsker Foreningen 2 Foreldre (F2F) i Oslo Akershus å starte aktivitetsgrupper for barn og samværsforeldre.

Tanken er at foreldre som har barn som går på skole eller i barnehage andre steder enn der samværsforeldrene bor, kan treffes til felles aktiviteter når foreldre og barn møtes i helgene, gjøre aktiviteter som passer for barnas ulike alderstrinn. Gjennom dette vil barna få flere venner hos samværsforelderen og alle får muligheten til å etablere relasjoner og utvide vennskapskretsen.

2014-09-20 Les mer...

barn på stranden Det mest misbrukte uttrykket vi voksne benytter?
"Til barnets beste"

Selv når vi ikke kan utstå vedkommende som partner lengre, så vil vedkommende alltid være forelderen til vårt felles barn....

2014-07-29 Les mer...

Voksne for Barn
Skilsmissekonflikt rammer barna

”Mamma baksnakker pappa utrolig mye. Jeg føler litt at jeg lyver til pappa når jeg er hos han for han vet jo ikke at mamma har snakket stygt om han”
Sitat fra ”Kjære mamma og pappa”.....

Den vanskelige lojaliteten - Skilsmissebarna forteller at de vil slippe og velge side, at de synes det er vondt når den ene forelderen baksnakker den andre.  Det er naturlig for barna å være lojale, uansett – og det er lett å forstå at det blir en altfor stor påkjenning og skulle være ”nøytral” midt i skuddlinja.

2014-06-10 Les mer...Search:
 

GUI mode