bruddet nærmer seg_400x267

Stadig flere barnesaker blir barnevernsaker

Temamøte F2F OA den 6.9 kl.19:00

Advokat Marie Sølverud foredrar over temaet "Stadig flere barnesaker blir barnevernsaker" - gjennomgang av barnevernretten og rettspolitiske diskusjoner rundt barnevernets rolle i familiesaker i 2016. Etter foredraget vil det være anledning til å stille spørsmål i plenum.

2016-06-17 Les mer...
logo

Temamøter F2F Oslo Akershus høsten 2016

Datoene for de neste temamøtene denne høsten: 1. november - 6. desember

Noter i dag, her blir det mange interessante temaer så følg med, informasjon kunngjøres fortløpende når foredragsholderne er bekreftet, se nedenfor.

2016-04-25 Les mer...
Hjelpende hånd_300x217

Er selvinnsikt nødvendig.....

Velkomment til F2F OA Temamøte 7. juni kl. 19:00

Sett av tid for et spennende tema; «Er selvinnsikt nødvendig for å sikre et for barna og deg selv levelig utfall i saker om dem?» v/advokat Erik Mørch
Skjønner alle at du har selvinnsikt, fordi du selv mener du har det? - Gjelder dette også den andre forelderen, sakkyndige og dommeren? -  Trenger advokaten din selvinnsikt for at du skal lykkes? - Trenger advokaten din å være interessert i saken din og like deg? - Er det nok at du møter advokaten din en eller to ganger før en rettssak, fordi denne har så mye å gjøre med andre saker? - Er det lett å lure den andre forelderen, sakkyndige og dommeren? - Er de dumme og kunnskapsløse idioter hele gjengen? - Har det noen betydning hvordan du ser ut, hva du sier og hvordan du sier det? - Er det viktig at du er fortløpende mental stabil i saker om barn, eller spiller dette ingen rolle for hvordan slike saker ender?

2016-06-01 Les mer...
Barn og konflik_BT foto

Kveldens møte er endret og flyttet pga sykdom og streik

YTTERLIGERE endring av F2F-møtet i dag 3. mai

I tillegg til at kveldens temamøte er flyttet pga hotellstreiken så blir det endringer i programmet. Dessverre har en av foredragsholderne blitt syk og måtte avlyse på kort varsel. Dere er likevel hjertelig velkommen til en dialog med oss på Scandic Oslo City hvor flere av styrets medlemmer vil være tilstede. Vi beklager sen melding om endringen men sykdom kommer ofte plutselig dessverre. Beklager kort varsel, og temaet vil bli satt opp ved en senere anledning.

2016-04-09 Les mer...
MorFarBarn_300x240

Hvordan går det med barn som vokser opp uten mannlige forbilder?

Temamøte på Scandic Victoria Hotell 5. april kl. 1900

Spesialist i psykiatri Dag Furuholmen besøker oss for et foredrag om et tema som opptar våre medlemmer spesielt.

2016-03-18 Les mer...
Samlivsbrudd kjegler

"Er morspresumpsjonen nå gjeninnført i norske

Velkommen til temamøte hos F2F Oslo Akershus 1. mars kl. 19:00

Temaet for kvelden: "Er morspresumpsjonen nå gjeninnført i norske domstoler?" Foredragsholder er advokat Erik Mørch

Vi sees på Scandic Victoria Hotell

 

2016-02-08 Les mer...